Uitgelicht Mahout

Mahout feest: Vier je f*ck ups!

juni 6, 2023
Auteur: Dirk Jan Ardesch
DSCF7659_edit

Op een frisse maar mooie lenteavond vierde Mahout met ruim zestig teamleden, opdrachtgevers, partners en vrienden haar eerste verjaardag op het geweldige dakterras van B. Amsterdam.

Want wat zou Mahout zijn zonder haar netwerk aan open, inspirerende, fijne mensen. Wat zijn we trots om deze mensen met elkaar te kunnen verbinden en samen te proosten op de successen en blunders van het afgelopen jaar.

Het thema was “Vier je f*ck ups”. En dat hebben we uitbundig gedaan! Want alleen door f*ck ups te omarmen en ervan te leren kun je als organisatie succesvol (datagedreven) transformeren. De persoonlijke blunder op de naamkaartjes leverden talloze komische lessen op én zorgden voor een heleboel nieuwsgierige vragen en prikkelende interacties. Een kleine greep uit al deze blunders:

“Aanschuiven bij een training en er dan achter komen dat je hem zelf moet geven”
 
“Vol schieten tijdens het faciliteren van een workshop tegenover een zeer mannelijk en ook best macho gezelschap. Voelde toen zo onprofessioneel”
 
“Ik heb een datalek veroorzaakt op werk”
 
“Een grote telecomprovider heel veel geld laten betalen voor een onderzoek terwijl ik had moeten weten dat er al glasvezel lag in dat gebied”

De cocktails, ballonnen en bovenal de energie van alle mensen maakten van deze bewolkte dag een stralend feest. Bekijk hieronder de impressie van de avond. Wij kijken nu alweer uit naar de volgende keer!

Wil je ook een blunder delen?

viola1-2
Viola Neumann
Datastrateeg
viola@mahout.nl
06 573 959 14
Wil je ook een blunder delen?

Vragen?

Uiteraard gaan we vertrouwelijk om met je gegevens. We nemen binnenkort contact met je op!