Over ons

Lees hier over wie wij zijn

Z6A_3273_2

Mahout is een startup consultancy geboren uit 30 jaar ervaring en een gezamenlijke droom om het anders te doen. Onze missie? Organisaties datagedreven maken met de mens als uitgangspunt.

Voor veel organisaties is datagedreven werken een speerpunt. Om klanten beter te leren kennen, beter in te spelen op klantbehoeftes en beter onderbouwde beslissingen te nemen. Data effectief inzetten is enorm waardevol, maar in de praktijk blijkt dit vaak nog knap lastig. Wij helpen organisaties, van bekende A-merken tot kleine helden, om datagedreven te denken, te doen en te dromen. Want wij geloven niet in datagedreven werken omdat het moet. Wij zijn pas tevreden als niemand meer anders zou willen. Als iedereen datagedreven droomt.

Onze missie? Organisaties datagedreven maken met de mens als uitgangspunt

Viola Neumann

Datastrateeg

Bij Mahout zetten we de mens altijd centraal. Communicatie en verbinding zijn daarom essentieel. Dit zie je ook terug in onze aanpak: We komen niet binnen om je te vertellen hoe je het moet doen, maar zitten naast je en doen het samen. Dat is namelijk hoe je tot het beste resultaat komt. Natuurlijk wel met het doel dat je het uiteindelijk zelf moet kunnen, want dan is een datagedreven transformatie pas geslaagd.

De Mahouts

z6a_3397
steven1-1
Steven Kraal
Datastrateeg

Steven houdt van puzzelen en weet met een flinke dosis positieve energie de taaiste bedrijfsuitdagingen om te zetten in slimme groeikansen. Hij weet wat erbij komt kijken om deze te realiseren en alle stakeholders aan boord te krijgen.

viola1-2
Viola Neumann
Datastrateeg

Viola is een creatieve data consultant. Haar achtergrond als natuurkundige, kritische blik en verbindingskracht gebruikt zij om organisaties op te schudden en blijvend te veranderen. Dat leidt wel eens tot moeilijke gesprekken, maar vooral tot heel veel positieve energie.

dirk-jan1
Dirk Jan Ardesch
Datastrateeg

Met zijn aanstekelijke enthousiasme weet Dirk Jan organisaties mee te nemen in complexe datatransformaties. Hij gebruikt zijn achtergrond in de neurowetenschappen en analytische inslag om samen met het team nieuwe perspectieven te ontdekken.

charlotte2
Charlotte Taman
Datastrateeg

Charlotte is een econometriste, en combineert haar technische en sociale vaardigheden om datagedreven verbetermogelijkheden te herkennen en op een begrijpelijke manier over te brengen op stakeholders. Vol energie enthousiasmeert ze mensen voor data en creƫert ze draagvlak om datagedreven te werken.

sanne
Sanne Veefkind
Datastrateeg

Door haar achtergrond als organisatiepsycholoog en ervaring in complexe dataorganisaties, kijkt Sanne altijd verder dan enkel de technische aspecten van data. Als geen ander begrijpt zij wat er wat er moet gebeuren in een organisatie om de waarde uit data succesvol te verzilveren.

tom
Tom Hartgers
Datastrateeg

Met zijn brede interesse dompelt Tom zich graag volledig onder in een nieuw onderwerp. Door zijn achtergrond in de humanities en data science te combineren kweekt hij begrip van de data en weet hij deze duidelijk door te communiceren naar mensen met of zonder een data-achtergrond.

wouter
Wouter Gransbergen
Data-architect

Wouter schrijft software en analyseert data en schuwt daarbij technische uitdagingen en creatieve oplossingen niet. Zijn achtergrond als academisch filosoof helpt bij het maken van goede probleemanalyses en zijn ervaring als consultant zorgt voor een klantgerichte en pragmatische houding.

katja
Katja Woerdman
Implementatiemanager

Door haar ervaring in commerciƫle rollen weet Katja als geen ander hoe je data inzet om waarde voor de organisatie te realiseren. Met veel energie en aandacht voor de mensen kan zij goed de stap van strategie naar executie maken.

tim-kroezen-3-foto-emma-pot-hq
Tim Kroezen
Transformatie-expert

Tim laat mensen graag op een andere manier ergens naar kijken. Dat doet hij tegenwoordig vooral 's avonds op het podium als comedian, maar ook overdag als trainer of consultant. Tim kijkt graag met je mee naar organisatie-verandering, stelt vervelende vragen en legt op tafel wat niemand wil benoemen.

Benieuwd wat Mahout voor jou kan betekenen?

viola1-2
Viola Neumann
Datastrateeg
viola@mahout.nl
06 573 959 14
Benieuwd wat Mahout voor jou kan betekenen?

Vragen?

Uiteraard gaan we vertrouwelijk om met je gegevens. We nemen binnenkort contact met je op!